アメックスのプラチナカードな私

セゾンカードでもいいかな?アメリカン・エキスプレスは年会費が高すぎる!

AMEX

Analizë e plotë e kartave të biznesit American Express

[Amex për biznes është gjithashtu në dispozicion! ]

Ndërsa ajo për individët ka "kartë American Express (i njohur zakonisht si AMEX gjelbër)" është e njohur mirë, ju e dini se ajo është edhe karta të biznesit për pronarët e bizneseve të korporatave dhe individuale ka një "të gjelbërta"?

Nuk është për t'u habitur që madje nuk është e shënuar në faqen zyrtare të internetit për ndonjë arsye, por nuk është sekret që kjo kartëvizitë AMEX (jeshile) është një kartë e mirë për ata që vlerësojnë kospën!Shtë e famshme që Amex Green ekziston për individët, por në fakt kartat e biznesit për korporatat dhe pronarët e vetëm kanë gjithashtu "jeshile".

Duket se nuk është e shënuar në faqen zyrtare, kështu që është e natyrshme edhe nëse nuk e keni dëgjuar.

Tarifa vjetore e anëtarësisë është 12,000 jen + taksa. Duke marrë parasysh Amex, tarifa vjetore e anëtarësisë përcaktohet me një çmim të ulët.

Natyrisht, ka disa zona që janë prerë në shërbimet ndihmëse në krahasim me arin, por jeshilja është në rregull nëse është e nevojshme dhe e mjaftueshme për kompaninë dhe biznesin tim.

Në fakt, kompania e menaxherit kaloi pak kohë më parë në këtë kartelë për shkak të specifikimeve të saj të shkëlqyera.

Para së gjithash, unë do të doja të krahasoja ndryshimin midis kartës së artë Amex të preferuar shumë dhe të madhe të preferuar dhe Green, të cilat kanë status të lartë.Nëse e hidhni një vështrim nga afër, mund ta shihni,

por, e dini, Business Green është një kartë shumë e mirë!

Shërbimet që nuk ofrohen nga AMEX Business Gold por ofrohen nga Business Green duhet të kenë


sigurim nga aksidentet e udhëtimit jashtë shtetit.

-Jo mbrojtje për anulimin

-Nuk shërbim transferimi aeroporti-

Dallimi midis një "Desk Gold" ose "General Desk" që pranon aranzhmanet e udhëtimit të biznesit

-Nëse statusi është inferior


ndaj Gold , kjo është ajo që është.

Pagesa vjetore e anëtarësisë është rreth dy herë më e madhe se 31,000 jen + taksa e konsumit për AMEX Business Gold dhe 12,000 jen + taksa e konsumit për Kartën e Biznesit AMEX (jeshile).

Duke marrë parasysh vetëm ndryshimin në tarifën vjetore të anëtarësimit, unë mendoj se Karta e Biznesit AMEX (E gjelbër) është një specifikim shumë i mirë.

Sidoqoftë, statusi që menaxheri humbi më së shumti ishte statusi.[Mos e injoroni "statusin" me kartën e kreditit të presidentit! ] Në

rastin e kartave të kreditit të përdorura nga korporatat, është mendimi i menaxherit që ndryshimet në specifikime nuk duhet të konsiderohen thjesht.

Me fjalë të tjera, unë mendoj se është e rëndësishme të merret parasysh statusi, sepse është një kartë e përdorur për punë dhe biznes.

Mund të thuhet se duket mirë, por menaxherët besojnë se statusi është shumë i rëndësishëm në biznes, veçanërisht për presidentin.

Një person i njohur "Unë e di", si presidenti ose ekzekutivi i një partneri afarist, duhet të ndiejë ndryshimin në statusin midis arit dhe gjelbërimit.

Prandaj, specifikimet janë përgjithësisht të mira, dhe tarifa vjetore është e arsyeshme me shërbimet plotësuese të nevojshme dhe të mjaftueshme për kompaninë.

Pra, kjo është më e mira! Unë mendoj se gjykimi i thjeshtë është pak i ndërlikuar.[Rekomanduar është padyshim ari! ]

Menaxheri kaloi në Business Green. (Unë do të shpjegoj pse më vonë).

Sidoqoftë, nëse merrni një konsultë nga një mik apo i njohur se jeni i hutuar me një kartëvizitë AMEX, menjëherë do të përgjigjeni, "Ari është zgjedhja! Ari absolut është i mirë".

Sepse pa marrë parasysh se kujt shikoni, ari është më i mirë.


Service Shërbim dhe status i shkëlqyeshëm.

・ Shumë njerëz kalojnë shqyrtimin nga viti i parë i themelimit.

・ Pagesa vjetore e anëtarësimit është pak e lartë, por mund të përpunohet me shpenzime. .Shtë e


përshtatshme për menaxherët e ndërmarrjeve dhe pronarët e vetëm Nuk ka shumë karta.

Unë nuk guxoj të shtyj gjelbër që në fillim.[Arsyeja pse menaxheri kaloi në kartën e biznesit AMEX (jeshile)]

Ju lutemi lexoni vetëm këtu nëse jeni të interesuar.

Kujdestari shkruan një arsye shumë personale për të rënë në gjelbër.


Në fakt, unë kisha një kartë platini deri para pak kohësh.

Kartë Platinumi Biznesi Amex.

Kartat e biznesit nuk kanë Centurions (aka kartat e zeza), kështu që ato duhet të jenë kartat më të mira të biznesit.


Si rezultat, të gjitha kartat e biznesit të AMEX janë mbajtur në rend të gjelbër ari → platin → (qesh) Kanë kaluar


shtatë vjet që kur shoqëria u përfshi.

Në marrëdhëniet me partnerët tanë të biznesit dhe menaxherët e vjetër përreth nesh, ne u përpoqëm të ishim sa më konkurrues të jetë e mundur, pasi përpiqeshim të mos mposhtnim ose lëpinim.

Ne nuk kemi blerë, por kemi dashur të përdorura Benz.


Kam dëgjuar me thashetheme se Bill Gates, themeluesi i Microsoft dhe konkuron në dy vendet më të mira në botë, përdor klasë ekonomie në vend të klasit të parë ose klasë biznesi në një udhëtim biznesi.

Duket se karta e kreditit gjithashtu ka notën më të ulët (AMEX është jeshile).

Nuk e di nëse është gënjeshtër apo gënjeshtër.


Kur dëgjova këtë histori, fillova të mendoj se zgjedhja e "nuk e kanë atë" ishte pak e lezetshme.

Zgjodha jeshilen.

Unë mendoj se jam pak e rritur.

Jo, thjesht doli të jetë një plak (qesh)


Falë performancës së biznesit tonë, ne kemi qenë duke përparuar mirë.


Edhe pse nuk është një sistem i përsosur, ai ka qenë i qëndrueshëm në një farë mase, kështu që unë mendova se ishte mirë të bëja një pushim një herë në krahasim me rrethinat.


Kështu që, përveç statusit, mendova se për çfarë shërbimesh ndihmëse më duheshin vërtet.

Pastaj, për sa i përket specifikimeve, jeshilja ishte e mjaftueshme.


Në rastin e Amex, kufiri nuk përcaktohet nga ngjyra e kartës.

Ari, platini ose jeshilja përcaktohen individualisht për secilin pronar

(jeshilja është në rregull me një kufi prej 3 milion ose në rregull. Nga ana tjetër, ari është gjithashtu 200,000 jen).


Për më tepër, përdorimi i aeroporteve kohët e fundit është zvogëluar.

Jo, është zhdukur pothuajse.

Numri i udhëtimeve të biznesit jashtë shtetit ka rënë ndjeshëm, kështu që rëndësia e sigurimit të automjeteve nga aksidentet e udhëtimit jashtë shtetit automatikisht dhe një sasi e madhe kompensimi ishte më e ulët se më parë.


Ai thotë në kllapa, "Unë nuk e kam atë",

por kur po mendoja të ndërroja, unë isha aq e humbur.


Në fund të fundit, statusi i platinit është shumë i vështirë për tu hedhur poshtë.


Sidoqoftë, një herë vendosa të lësh një gjë të tillë dhe vendosa të kaloj.

(Pagesa vjetore e anëtarësisë për platin ishte në atë kohë 136.500 jen. Arsyeja e sinqertë është që kushton pak, por barra është pak.)


Nëse doni përsëri një karton ari, telefononi në tryezën mbështetëse Unë mund t'ju kërkoj të kaloni, por unë do të shkoj me këtë për një kohë.


Kjo është arsyeja pse kam kaluar në kartën e biznesit AMEX. Në rastin e menaxherit, unë bëra gjithë përvojën time dhe nuk dua të them se "jeshilja është e mjaftueshme" që nga fillimi.

Do të dëshiroja të insistoja këtu.Në rastin e AMEX, kartat jeshile nuk konsiderohen si "karta të përgjithshme" si karta individuale, por janë shërbime ndihmëse në të njëjtin nivel si ari në kartat e tjera.

Kështu që unë mendoj se kartoni jeshil është thjesht një kartë shumë e mirë.


Për dallim nga disa vjet më parë, pothuajse nuk ka dyqane që nuk mund të zgjidhin, dhe programi i pikave është i shkëlqyeshëm.


Nëse jeni një person solid që ju nevojiten vetëm shërbimet që ju nevojiten, nuk përqendroheni në statusin tuaj dhe dëshironi të keni një tarifë të ulët vjetore, unë mendoj se kjo AMEX Business Green është një zgjedhje shumë e mirë.


Nëse nuk mendoni se është një kartë e mirë, menaxherët e dashur ndaj AMEX nuk e zgjedhin këtë kartë dhe e thonë këtë me besim (qesh)


Ítarleg greining á American Express nafnspjöldum

[Amex fyrir fyrirtæki er einnig fáanlegt! ]

Þó það fyrir einstaklinga að það er "American Express kortið (almennt þekktur eins og AMEX Green)" er vel þekkt, þú veist að það er líka nafnspjald fyrir fyrirtæki og einstaklinga eigendur fyrirtækisins er "grænt"?

Það kemur ekki á óvart að það er ekki einu sinni skráð á opinberu heimasíðuna af einhverjum ástæðum, en það er ekkert leyndarmál að þetta AMEX viðskiptakort (grænt) er gott kort fyrir þá sem meta Cospa!Það er frægt að Amex Green sé til fyrir einstaklinga, en í raun eru nafnspjöld fyrir fyrirtæki og einseigendur einnig „græn“.

Það virðist ekki vera skráð á opinberu vefsíðunni, svo það er eðlilegt jafnvel þó að þú hafir ekki heyrt það.

Árlegt félagsgjald er 12.000 ¥ + skattur. Miðað við Amex er árlegt félagsgjald sett á lágt verð.

Auðvitað eru nokkur svæði sem eru skorin niður í stoðþjónustunni miðað við gull, en grænt er í lagi ef það er nauðsynlegt og nægjanlegt fyrir fyrirtæki mitt og fyrirtæki.

Reyndar skipti yfirmaður fyrirtækisins yfir á þetta kort fyrir nokkru síðan vegna frábæra forskriftar.

Í fyrsta lagi langar mig til að bera saman muninn á mjög vinsælu og stóru uppáhalds Amex Business Gold Card og Green, sem hafa mikla stöðu.Ef þú skoðar það betur, þá

sérðu það, en þú veist, Business Green er nokkuð gott kort!

Þjónusta sem ekki er veitt af AMEX Business Gold en er veitt af Business Green verður að hafa


erlendis ferðaslysatryggingu.

-Engin afpöntunarvörn

- Engin flutningsþjónusta á flugvöllum -

Mismunur á „Gullborði“ eða „Almennu skrifborði“ sem samþykkir fyrirkomulag viðskiptaferða.

Ef staðan er lakari


en Gull er þetta það.

Árlegt félagsgjald er um það bil tvöfalt meira en 31.000 jen + neysluskattur fyrir AMEX viðskiptagull og 12.000 jen + neysluskattur fyrir AMEX viðskiptakort (grænt).

Miðað við aðeins mismuninn á árlegu félagsgjaldi held ég að AMEX viðskiptakortið (grænt) sé mjög góð forskrift.

Staðan sem stjórnandinn missti mest var þó staðan.[Ekki hunsa „stöðu“ með kreditkort forsetans! ] Þegar

um er að ræða kreditkort sem fyrirtæki nota, er það mat framkvæmdastjóra að ekki ætti að líta á mismuninn á forskriftunum einfaldlega.

Með öðrum orðum, ég held að það sé mikilvægt að taka stöðuna með í reikninginn, því þetta er kort sem notað er til vinnu og viðskipta.

Það má segja að það líti vel út, en stjórnendur telja að staða sé mjög mikilvæg í viðskiptunum, sérstaklega fyrir forsetann.

Hugrænni „ég þekki“ manneskju, svo sem forseta eða framkvæmdastjóra viðskiptafélaga, ætti að finna muninn á stöðu milli gulls og grænna.

Þess vegna eru forskriftirnar yfirleitt góðar og árgjaldið er sanngjarnt með nauðsynlegri og nægri viðbótarþjónustu fyrir fyrirtækið.

Svo þetta er best! Ég held að einfaldur dómur sé svolítið erfiður.[Mælt er með örugglega gulli! ]

Forstjórinn skipti yfir í Business Green. (Ég skal útskýra af hverju seinna).

Hins vegar, ef þú færð samráð frá vini eða kunningja sem þú ert að rugla saman við AMEX nafnspjald, muntu strax svara því að "Gull er valið! Alger gull er gott."

Vegna þess að sama hver þú horfir á, gull er betra.


・ Framúrskarandi þjónusta og staða.

・ Margir standast skimunina frá fyrsta starfsári.

・ Árlegt félagsgjald er svolítið hátt, en það er hægt að vinna það með útgjöldum. Það er


hentugt fyrir stjórnendur fyrirtækisins og einkaeigendur. Það eru ekki mörg spil.

Ég þori ekki að ýta grænu frá byrjun.[Ástæða þess að stjórnandinn skipti yfir í AMEX nafnspjaldið (grænt)]

Vinsamlegast lestu aðeins hér ef þú hefur áhuga.

Vörsluaðilinn skrifar mjög persónulega ástæðu til að lækka niður í grænt.


Reyndar var ég með platínuspil þar til fyrir nokkru síðan.

Amex Business Platinum kort.

Nafnspjöld eru ekki með Centurions (aka svört kort), þannig að þau ættu að vera bestu nafnspjöldin.


Fyrir vikið hafa öll nafnspjöld AMEX verið haldin í röð gulls → platínu → grænna (hlær) Það eru


sjö ár síðan fyrirtækið var stofnað.

Í samskiptum við viðskiptafélaga okkar og yfirmenn í kringum okkur lögðum við okkur fram um að vera eins samkeppnishæf og mögulegt er, þar sem við lögðum okkur fram um að vera ekki sigraðir eða sleikja.

Við keyptum ekki, en vildum nota Benz.


Ég heyrði í orðrómi að Bill Gates, stofnandi Microsoft og keppti í þeim tveimur efstu í heiminum, noti hagkerfisflokk í stað fyrsta flokks eða viðskiptatímabils í viðskiptaferð.

Svo virðist sem kreditkortið hafi einnig lægsta einkunn (AMEX er grænt).

Ég veit ekki hvort það er lygi eða lygi.


Þegar ég heyrði þessa sögu byrjaði ég að halda að valið „ekki hafa hana“ væri svolítið flott.

Ég valdi grænt.

Ég held ég sé svolítið fullorðinn.

Nei, það reyndist bara vera gamall maður (hlær)


Þökk sé árangri okkar í viðskiptum höfum við náð góðum árangri.


Þó það sé ekki fullkomið kerfi hefur það verið stöðugt að einhverju leyti, svo að ég hélt að það væri betra að taka sér hlé miðað við umhverfið.


Svo fyrir utan stöðuna hugsaði ég um hvaða stoðþjónustu ég raunverulega þyrfti.

Þá, hvað varðar forskriftir, var grænn nóg.


Þegar um er að ræða Amex er mörkin ekki ákvörðuð af lit kortsins.

Gull, platína eða grænt er stillt á sinn hátt fyrir hvern eiganda

(grænt er í lagi með hámark 3 milljónir eða allt í lagi. Á hinn bóginn er gull einnig 200.000 jen).


Að auki hefur notkun flugvalla undanfarið verið minni.

Nei, það er næstum horfið.

Fjöldi erlendra viðskiptaferða hefur fækkað mikið, svo mikilvægi þess að hafa ferðaslysatryggingar erlendis sjálfkrafa og hafa mikið magn bóta var lægra en áður.


Hann segir í sviga: „Ég á það ekki,“

en þegar ég var að hugsa um að skipta, var ég mjög týndur.


Þegar öllu er á botninn hvolft er staða platínu mjög erfitt að henda.


Engu að síður ákvað ég einu sinni að sleppa svona hlutum og ákvað að skipta.

(Árlegt félagsgjald fyrir platínu var 136.500 jen á þeim tíma. Heiðarleg ástæðan er sú að það kostar svolítið, en byrðin er svolítið.)


Ef þú vilt fá gullkort aftur skaltu hringja í þjónustuverið Ég bið þig kannski um að skipta en ég ætla að fara með þetta í smá stund.


Ég skipti yfir í AMEX nafnspjaldið af þessum sökum.Að umsjónarmanninum er það afrakstur allrar reynslu minnar og ég vil ekki segja að „grænn dugi“ frá byrjun.

Mig langar til að krefjast þess hér.Þegar um er að ræða AMEX eru græn kort ekki talin „almenn kort“ sem einstök kort, heldur eru viðbótarþjónustur á sama stigi og gull á öðrum kortum.

Svo ég held að grænt kort sé einfaldlega mjög gott kort.


Ólíkt nokkrum árum síðan, það eru næstum engar verslanir sem geta ekki komið sér fyrir og stigaprógrammið er frábært.


Ef þú ert traustur einstaklingur sem þarf aðeins þá þjónustu sem þú þarft, einblínir ekki á stöðu þína og vilt lægra árgjald, þá held ég að þetta AMEX Business Green sé mjög góður kostur.


Ef þér finnst þetta ekki gott kort, þá velja AMEX-elskandi stjórnendur ekki þetta kort og segja það með sjálfstrausti (hlær)

【AMEXプラチナ】ビジネスと個人を所有した場合は年会費2倍?

Q。AMEXのプラチナカードについて質問です。

現在ビジネスゴールドカードを使用し、個人用のAMEXカードは持っておりません。

今後、仮にビジネスプラチナカードに格上げされた場合、個人のカードも希望すれば、個人プラチナカードの発行が許可されるのでしょうか?

また、ビジネスと個人のプラチナカードを所有した場合、年会費は2倍かかるのでしょうか?


A。今ではインビも紹介もいりません。

特別感も無くなったので先月ダウンしました。

ビジネスと個人では審査は別ですが、20代でもプラチナ持てるようになりましたから、たいして難しくはないですね。

ビジネス、個人と別々に持つ場合は年会費も別々になるので30万弱になります。


A。ビジネスのプラチナカードを持っていれば、個人のプラチナカードの発行も楽になると思われます。

年会費はビジネスプラチナカードと個人向けプラチナカードと両方支払う必要があります。
偉大な人の死

今5度寝から起きて何気にYahooニュース見よって知ったけど、またプロ野球界の偉大な人が亡くなってしまったね汗


野村克也さんが現役の頃は知らんで監督時代の頃しか知らんのやけど、ホントにここ数年プロ野球界は続々と亡くなってしまうけん切なくなるね…

順不同やけど、星野仙一さん、衣笠祥雄さん、金田正一さん、そして野村克也さん…


珍プレー好プレーでもよう名前が挙がった人たちやったけん身近に感じとったけど、やっぱそういう人たちが亡くなるち話し聞いただけで気分が下がるわ


高校の時、祖父が亡くなった時によく聞きよったコブクロさんの「ここにしか咲かない花」の歌詞が蘇ってくる。


「同じ数の出会いと別れ でも割り切れなくて」


確かに絶対に=やないで間違いなく別れの代償が大きい気がするわ。

ホント作詞の人ち凄いよなぁ…尊敬!

笑いが止まらんΨ( ̄∇ ̄)Ψ

先日 AMEXから封書が届き

プラチナカード?

封を開けてみたら

今使ってるゴールドカードをプラチナカードに替えましょう

みたいなこと書いてあって申込書同封されてて

年会費 ¥13000

ポイントを楽天ポイントに移行できると

こりゃええΨ( ̄∇ ̄)Ψ

楽天ポイントが10万ポイントに近づく

温泉旅行一回タダやん(^w^)どうやって楽天ポイントに移行するのか

ちょこっと勉強しとこうと

AMEXカード

検索して


ありゃ?


ん?


年会費 ¥130000 !!(゜ロ゜ノ)ノ


は?

あれ?


0が一個多いやん

あれ?


アカンやん

もう申込書送ってまった( TДT)

アホな

旅行一回行ける金額やんか


楽天ポイントに移行できる騙された気分(笑)


あぁアホなんやなぁ


でも付帯のサービスとかは別格やな

格好ええし


これからの見積りに一ヶ月 一万上乗せすれば

俺が払う年会費

一万やん Ψ( ̄∇ ̄)Ψ


さすが俺

にしても


自分に呆れて笑いが止まらん (T_T)